19.12.2016 Sdělení KM JmBaS

Vážení vedoucí oddílů,trenéři a hráči.

Je k dispozici nový rozpis soutěží mládeže od STK ČBaS. New Balance 446 męskie V rozpisu je několik změn ,uvádím ty největší:

1. Fjallraven Kanken Pas Cher MČR družstev dorostu – počet družstev se mění z 12 na 8. Přihlášky do 30.9.17. v případě vetšího počtu jak 8 bude kvalifikace pro družstva na 7. a následných pořadích dle žebříčku

2.MČR jednotlivců U13 a U15 zvýšení počtu přímo postupujících de dvouhrách z 8 na 10 a párových disciplínách z 12 na 14

3.GPA – jen informace Nasazení v DM a DŽ se řídí pořadím na žebříčku zpracovaném po turnaji typu GPA či MČR. Air Jordans For Kids Nasazení v ČM, Nike Air Max 90 ČŽ a SČ se řídí součtem pořadí hráčů na aktuálním žebříčku.

4. soldes air max 1 GPB – V případě, fjallraven occasion že je počet přihlášených párů vyšší, než je stanoveno v Rozpisu soutěží mládeže, pak v průběhu pátku a soboty se mohou trenéři/hráči dohodnout na sestavení párů do kterých se hráči hlásili jako volní hráči, Malcolm Butler V neděli dopoledne spáruje zbývající volné hráče vrchní rozhodčí s ohledem na jejich postavení na žebříčku GP. V případě, Emmanuel Sanders Jerseys že je počet přihlášených párů nižší, Denard Robinson – Michigan Wolverines než je stanoveno v Rozpisu soutěží mládeže, adidas bambino stan smith pak je možné spárovat volné hráče kdykoliv do začátku losování turnaje.

Podle platných předpisů mohou hráči kategorie U 17 již nastupovat ve všech soutěžích a to včetně soutěží dospělých.