21.12.2018Pozvánka na praktickou část školení trenérů II.třída + lektorů Začni s badmintonem

Ahoj/dobrý den rádi bychom pozvali trenéry na praktickou část školení trenérů II.třídy.

Prozatím jsou naplánované 2 části (70 hodin)  – 1. část se zahraničním lektorem a 2.část s lektory FSpS MU a TMK ČBaS. Zbývajících 30 hodin doplníme.

Pozvánky na obě části zasíláme přílohou. Přihlášení je na webu ČBaS https://czechbadminton.cz/skoleni/trener. Podmínkou účasti je úspěšně splněný trenérský kurz Coach Level One, po dohodě výjimečně III. a vyšší trenérská třída a minimální trenérská praxe dvou let. II.trenérská třída opravňuje držitele k vydání živnostenského listu a vykonávání trenérské činnosti.

Pro získání licence trenéra II.třídy je třeba také absolvovat 50 hodin obecné části na FTVS, FSpS MU nebo ČOV, někteří již mají úspěšně splněno a čekají na praktickou část.

Obecnou část je možné splnit i po ukončení praktické části, vše však do dvou let.

V rámci 2.části trenérské II.třídy proběhne také kurz pro LEKTORY projektu Shuttle Time – úspěšní absolventi mohou školit učitele. Této části se mohou zúčastnit všichni trenéři s lektorskými dovednostmi. Vizte pozvánku v příloze.

Účast na druhé části kurzu může být využita také jako doškolení trenérů pro ty, kteří potřebují prodloužit platnost trenérské třídy.

S případnými dotazy se obracejte na mne.

Děkujeme za předání oddílům/trenérům ve vašich klubech/oblastech a přejeme hezké svátkyJ

Mgr. Markéta Osičková

Lektorská rada ČBaS

E-mail: registrace@czechbadminton.cz

mar.osickova@gmail.com

Tel: +420 723 138 382

Pozvánka na školení lektorů Shuttle Time

Pozvánka na školení trenérů Coach Level Two – první část

Pozvánka na školení trenérů Coach Level Two – druhá část