Informace k sezoně 2020/2021 – soutěž družstev dospělých

Dobrý den, ahoj,

posílám informační e-mail pro soutěž družstev dospělých – sezona 2020/2021.

Doplněné, upravené a aktualizované rozpisy soutěží pro jednotlivé ligy najdete zveřejněné na stránkách https://www.jmbadminton.cz/2020/06/26/26-6-2020terminovy-kalendar-a-rozpis-soutezi-druzstva-dospeli/ , rozesílala jsem je také e-mailem.

Termíny jednotlivých kol pro 2. – 5. ligu jsou zveřejněny v termínovém kalendáři. Termíny pro 6. ligu budou uvedeny v rozpisu soutěže pro 6. ligu.
Termínový kalendář najdete opět na stránkách JmBaS.

Tournamentsoftware pro další sezonu je již nachystaný. Odkazy na něj najdete taktéž na stránkách JM badmintonu, nebo přikládám přímý odkaz:
https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=FA7BE9B6-C1F3-4C3A-BCC9-D48F3DE9B387

Soupisky je potřeba poslat STK JmBaS (tedy mně) nejpozději do 30. září 2020.
Jejich přijetí Vám e-mailem potvrdím. Je nutné je zaslat na předepsaném formuláři v excelu (naleznete ho v příloze e-mailu), žádný jiný formulář a formát nebude přijatý. Každé družstvo musí mít svoji vlastní soupisku.
Soupiska musí být vyplněná kompletně. (Vzor opět naleznete v příloze.) Neúplně vypsané soupisky nebudou přijaty.
Správné a zkontrolované soupisky Vám potvrzené STK pošlu zpět na Váš e-mail.
Stejně jako v loňské sezoně budou platné soupisky opět zveřejňovány na dropboxu. Odkaz najdete zde ( https://www.dropbox.com/sh/dlk3i5gswg9ook3/AABnDle6UB9Bw1KpXXN9_L1Ra?dl=0 ), a taktéž na stránkách JmBaS.

Ještě jedna důležitá informace k soupiskám – na soupisce nejvyššího družstva musí být vždy uvedeni 2+1 nejlepší čeští hráči (viz SŘ). Do tohoto se započítává nejen dvouhra, ale také čtyřhra.

Pořadí hráčů se řídí žebříčkovým pořadím na konečném žebříčku sezony 2020/2021, rozhodný je žebříček ze dne 12. 3. 2020.
Pokud hráči – muži nemají žebříčkové pořadí, bude jejich pořadí pro dvouhru 336 a pro čtyřhru 361.
Zahraniční hráči – viz SŘ a RS ČBaS, který bude vydán během července.

Startovné je nutné zaplatit nejpozději do 15. července 2020. Výše startovného je následující: 2000 Kč/tým, nebo 1500 Kč/tým, který má licencované děti či mládež. Týmem, který má licencované děti či mládež, se rozumí ten, který má minimálně 10 licencovaných dětí či dorostenců s licencí ČBaS (zeleně „OK“) k datu 1. 7. 2020.
Družstva bez zaplaceného celého startovného nemohou v soutěži nastoupit.
Prosím, k platbě uvádějte VS dle tabulky (najdete ji zde v příloze, nebo na stránkách JmBaS. Děkuji.
Číslo účtu JmBaS je: 257050978/0300

Přestupy a hostování se řídí dle příslušné směrnice. Pokud si nejste jistí, zde je od STK ČBaS vypracovaný manuál s informacemi k přestupům/hostování:
https://czechbadminton.cz/files/autor/manual_pro_ohlaseni_prestupuhostovani_a_hostovani_zahranicniho_hrace_1_0.pdf

Na dropboxu bude během léta zveřejněný aktualizovaný adresář jednotlivých družstev v nadcházející sezoně.
Prosím, zkontrolujte si pravdivost uvedených údajů a v případě nesrovnalostí mě kontaktujte, opravím je. Nyní jsou v adresáři uvedeny podle toho, co bylo uvedeno v přihláškách, popř. pokud údaj nebyl v přihlášce, je ponechaný podle minulé sezony.

Upozornění – před zahájením sezony je nutné mít zaplacené veškeré pokuty z minulé sezony (tj. 2019/2020). Bez vyrovnaných dluhů nebude družstvo do soutěže puštěno.

Přeji všem krásné léto a v případě dotazů nebo připomínek se na mě obraťte.

S pozdravem Jana Nezvalová
Předseda komise STK JmBaS

Soupiska družstva – prázdná

Soupiska družstva – vzor